Кончан Велур Валјак Професионален 15мм/50мм х20пар. - Baucentar
Кончан Велур Валјак Професионален 15мм/50мм х20пар.

Кончан Велур Валјак Професионален 15мм/50мм х20пар.

619 ден

Валјакот обработен со шиење содржи специјална пена со која се зголемува неговиот капацитет за носивост на бојата во поединечен нанос, па затоа овој вид на валјаци се наменети за работа на големи површини.

Има на залиха

619 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Кончан валјак изработен од велур влакно кој може да се користи за професионална намена за нанесување на лакови на рамна подлога, за емајл бои и за полиестерни бои. Вкупната работна должина на валјакот е 50мм, а пречникот на средиштето е 15мм.
Должината на влакното на валјакот е 5мм што значи дека овој валјак е идеален за нанесување на лакови врз рамни подлоги. Самиот валјак е изработен е со процес на термофузија што значи дека лепењето на влакното на валјакот е извршено под многу висока температура. Валјакот обработен со термофузија има кратки влакна на краевите кои ја следат линијата на средиштето со што се исклучува можноста за ненамерно преминување на бојата на соседниот ѕид.
Спакувани се во пластично пакување и има вкупно 20 парчиња.

Бренд

Mimont