Сунѓерест Валјак Професионален Бел Рамен 110мм х10пар. - Baucentar
Сунѓерест Валјак Професионален Бел Рамен 110мм х10пар.

Сунѓерест Валјак Професионален Бел Рамен 110мм х10пар.

349 ден

Има на залиха

349 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Сунѓерест валјак со рамни рабови изработен од сунѓер кој може да се користи за професионална намена за нанесување на емајл лакови на маслена база, за лак за дрво на маслена и водена база како и за полиестерни бои. Вкупната работна должина на валјакот е 100мм, а пречникот на средиштето е 17мм.
Дебелината на сунѓерот е 9мм што значи дека овој валјак е идеален за нанесување на лакови врз рамни подлоги. Самиот валјак е изработен е со рамни рабови на сунѓерот што значи дека краевите ја следат линијата на средиштето на валјакот.
Во пластичното пакување има вкупно 10 парчиња.

Бренд

Mimont