Маска За Заварување Со Авт. и Рачно Затемнување - Baucentar
Маска За Заварување Со Авт. и Рачно Затемнување

Маска За Заварување Со Авт. и Рачно Затемнување

2690 ден

Маска за на глава наменета за носење при заварување со автоматско затемнување на стаклото на визирот при сјајно искрење . Со тоа се постигнува поефикасно завршување на работата без да мора работникот да го врти погледот на страна. Брзото време на реакција на сензорите за искри ги заштитуваат очите од ирадијација. Надополнувањето на маската со фотоќелии го продолжува работниот век на маската. Овој модел на маска има и дополнителна функционалност за рачно подесување на затемнувањето на стаклото на визирот заради подесување на маската според потребите на работењето. Произведена е според DIN9-13 стандардот.

Има на залиха

2690 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Бренд

Graphite