Маска За Заварување Со Авт. Затемнување - Baucentar
Маска За Заварување Со Авт. Затемнување

Маска За Заварување Со Авт. Затемнување

1434 ден

Маска за на глава наменета за носење при заварување со автоматско затемнување на стаклото на визирот при сјајно искрење . Со тоа се постигнува поефикасно завршување на работата без да мора работникот да го врти погледот на страна. Брзото време на реакција на сензорите за искри ги заштитуваат очите од ирадијација. Надополнувањето на маската со фотоќелии го продолжува работниот век на маската. Произведена е според DIN11 стандардот.

Има на залиха

1434 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Бренд

Graphite