Лепило За Плочки Керабонд Т 25кг - Baucentar
Лепило За Плочки Керабонд Т 25кг

Лепило За Плочки Керабонд Т 25кг

529 ден

Има на залиха

529 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Шифра: 002225МАП Категории

Керабонд Т е лепило за плочки на цементна база, без вертикално лизгање, за лепење керамички плочки (дебелина на леплив слој до 5 mm).

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ:
Трајност по мешањето: 4 часа.
Отворено време: 20 минути.
Време на чекање пред фугирање:
– на ѕидови: 4-8 часа;
– на катови: 24 часа.

Подготвен за чекорење: приближно 24 часа.
Подготвен за употреба: приближно 14 дена.
Бои: сива, бела

ЕМИКОД: EC1 Plus – многу ниски нивоа на емисија на испарливи органски соединенија.
Чување: 12 месеци.
Потрошувачка: 2-5 kg/m².
Пакување: вреќи од 25 кг.

Бренд

Mapei