Креп трака 48ммх33м Прецизна - Baucentar
Креп трака 48ммх33м Прецизна

Креп трака 48ммх33м Прецизна

72 ден

Нема на залиха

Шифра: 0300-723348 Категории

СКЛЕЈ

Креп трака 48ммх33м

Модел 572

За прецизни работи