Креп Трака Професионална 80°С 38ммх33м - Baucentar
Креп Трака Професионална 80°С 38ммх33м

Креп Трака Професионална 80°С 38ммх33м

99 ден

Има на залиха

99 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Хартиена креп трака која е идеална за користење за професионална употреба каде има зголемеи барања за заштита во молеро-фарбарски работи. Креп траката е со ширина од 38мм и должина од 33 метри.

Наменета е за различни индустриски гранки, а особено за автомобилска индустрија при работна температура до 80°. По употреба лесно се отстранува и не остава траги од лепилото на различни подлоги. Бојата на траката е слонова коска. За изработка на се користи крепувана хартија и солвентно лепило на база на природна гума.

Бренд

Bekament