Креп Трака Економик 60°С 38ммх33м - Baucentar
Креп Трака Економик 60°С 38ммх33м

Креп Трака Економик 60°С 38ммх33м

82 ден

Има на залиха

82 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Хартиена креп трака која е идеална за користење за општа употреба во внатрешни простории. Креп траката е со ширина од 38мм и должина од 33 метри.

Наменета е за едноставни молеро-фарбарски работи како и за означување при работна температура до 60°С. По употреба лесно се отстранува и не остава траги од лепилото на различни подлоги. Бојата на траката е жолта. За изработка на се користи крепувана хартија и хотмелт лепило на база на вештачка гума.

Бренд

Bekament