Креп Трака Економик 60°С 19ммх33м - Baucentar
Креп Трака Економик 60°С 19ммх33м

Креп Трака Економик 60°С 19ммх33м

41 ден

Има на залиха

41 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Хартиена креп трака која е идеална за користење за општа употреба во внатрешни простории. Креп траката е со ширина од 19мм и должина од 33 метри.

Наменета е за едноставни молеро-фарбарски работи како и за означување при работна температура до 60°. По употреба лесно се отстранува и не остава траги од лепилото на различни подлоги. Бојата на траката е жолта. За изработка на се користи крепувана хартија и хотмелт лепило на база на вештачка гума.

Бренд

Bekament