Импрегнатор на мермер и гранит 1л - Baucentar
Импрегнатор на мермер и гранит 1л

Импрегнатор на мермер и гранит 1л

545 ден

Има на залиха

545 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Со ова средство се подобрува изгледот на подни површини од природен и вештачки камен (гранит, мермер, травертин, терацо и слични материјали). Со премачкување со ова средство на подот му се продлабочува структурата и бојата без создавање сјајни површини, односно мермерот добива позаситена боја и структура. Не создава наслаги и
го олеснува бришењето на површината во иднина. Се раствора мала доза во вода со која сакаме да ја истретираме површината. Ова средство содржи природен сапун и средство кое го засилува чистењето. Има пријатна арома и со користење на ова средство загарантирана е одлична нега на мермерните површини. По чистењето површината е долготрајно заштитена со години се намалува нејзината чувствителност, а се олеснува негата. Импрегнацијата е погодна и за внатрешна и надворешна примена. Пакувањето содржи 1 литар.

Потрошувачката на количина од 1 литар е доволна за површина од околу 5 до 10 метри квадратни.

Бренд

Knauf