Заштитни очила - Baucentar
Заштитни очила

Заштитни очила

125 ден

Има на залиха

125 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Заштитни Очила

Прпѕирни, Безбојни, Јачина Класа БОчила изработени со одличен модерен дизајн и лесни за носење. Корисни се за било какви прилики каде очите се изложени на опасност. Очилата може да се користат за професионална и за хоби намена. Добро легнуваат на лицето, ги затвораат очите и се притсикаат со ластик од позади. Со тоа очите се заштитени од навлегување и на најмали честички. Даваат добар преглед на околината. Изработени се од поликарбонат и може да спречат честички во движење со брзина дури до 120 m/s. Леќите се од класа 1 со шѓто се овозможува носење на очилата и по неколку часа. Пефорацијата од страните овозможува вентилација и штити од замаглување.

Бренд

Neo