Заштитен Филтер За Полумаска класа А1 NR - Baucentar
Заштитен Филтер За Полумаска класа А1 NR

Заштитен Филтер За Полумаска класа А1 NR

345 ден

Нема на залиха

Заштитен филтер кој е предвиден да се користи со Силиконска Полумска (97-350) која овозможува заштита на дишните патишта на работникот од различни испарувања и штетни материи.

Бренд

Neo