Дрвена Скала 2х4 1.48м - Baucentar
Дрвена Скала 2х4 1.48м

Дрвена Скала 2х4 1.48м

2300 ден

Има на залиха

2300 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Дрвена скала со двострани газишта, има по 4 газишта од двете страни. Висината на скалата кога е склопена изнесува 1.48 метри. Скалите се изработени во специјализирана фабрика за обработка на дрво во Србија. За изработка се користи дрво од липа кое пред обработката рачно се селектира, се проверува, се вари и потоа се обработува. Поради изработката од дрво од липа, скалите не се воопшто тешки. Лесни се за носење или за превезување. Овој производ првенствено е наменет за вршење на разни градежни и занаетчиски работи како што се молерисување или поправки. Скалите може да се користат и за земјоделски работи, како и за разни потреби во домаќинството, како на пример за берба на овошје или за поткастрување на дрвенести растенија. На средината на скалите има лента која обезбедува врска помеѓу двата краци кога скалата е отворена со што на скалата и дава стабилност. Се препорачува скалата да се чува на суво место и да се заштити од влага и дожд, заради поголема трајност. Достапни се во повеќе различни големини со различен број на газишта.

Бренд

Unitehna