Глет Маса За Внатрешни Ѕидови 25кг - Baucentar
Глет Маса За Внатрешни Ѕидови 25кг

Глет Маса За Внатрешни Ѕидови 25кг

609 ден

Има на залиха

609 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Кнауф Биофиниш е глет маса за внатрешна употреба, на база на вар.

 • Потрошувачка: ca. 1,0kg/m2 по милиметар
 • Се извлекува на нула
 • Исклучително лесно се обработува
 • Одлично исполнува
 • Одлична издашност
 • За сите видови минерални подлоги

Карактеристики:

 • Прашкаст производ
 • Глет маса на база на полимер
 • Материјал за израмнување
 • Завршен глет за малтери и бетон
 • Израмнување на површина од гипсени плочи за постигнување на ниво на квалитет К3 и К4
 • Лесно нанесување
 • Долго отворено време за работа
 • Лесно се бруси
 • Белокремаста боја
 • Рачно и машинско мешање на материјалот без грутки
 • Рачно нанесување со глетарка или шпакла (лопатка за мазнење).
 • Отворено време за работа – 
20 min од нанесување

Бренд

Knauf