Вратничка За Када 150х150мм Инокс - Baucentar
Вратничка За Када 150х150мм Инокс

Вратничка За Када 150х150мм Инокс

385 ден

Има на залиха

385 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Намена:
Вратничка за када со димензии на рамката од 150х150мм, која претставува неизбежен дел од секое купатило. Со помош на оваа вратничка за када може многу лесно да се овозможи пристап до сливникот и до одводот на кадата. Со конструктивното решение е обезбедено лесно отворање и местење на капакот, а добрата заптивност го спречува продирањето на непријатни миризби во просториите.
Изработка:
Вратничката за када е изработена од прохромски, немагнетичен, киселоотпорен лим. За рамката на вратничка и за самата вратничка, се користи лим со дебелина од 0.5мм.
Овој вид на материјал не бара дополнителна површинска заштита.
Начин на вградување:
Препорачлив начин на вградување:

  1. Со помош на врзивно средство како малтер, лепило за плочки или друго слично врзивно средство.

Бренд

Anko