Вентилатор 100мм Со Капак Од Инокс Стакло - Baucentar
Вентилатор 100мм Со Капак Од Инокс Стакло

Вентилатор 100мм Со Капак Од Инокс Стакло

2350 ден

Има на залиха

2350 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Главна каракетристика на вентилаторите од MMP серијата, им е дека се погодни за широка примена во домаќинството и во простории вклучувајќи и купатила, кујни, туш кабини, тоалети, адиминистративни простории, соби за дневен престој.
Сите вентилатори од оваа серија имаат двојна изолација, се одликуваат со висока ефикасност и со тивка работа на моторот.  Вградените висококвалитетни лагери гарантираат ефикасно работење на моторот и до 30,000 работни часови. Поседува IP X4 заштита од влага со што се овозможува максимална ефикасност и во услови на висока влажност или во екстремно лоши временски услови.Технички карактеристики:Отвор: ∅100мм

Капацитет: 100 m3/h

Моќност: 17W,

Бучава: 39 dB

Капак: Стакло во боја на инокс

 

Земја на потекло: Бугарија