Вентилатор 100мм Со Пластичен Капак Сребрен - Baucentar
Вентилатор 100мм Со Пластичен Капак Сребрен

Вентилатор 100мм Со Пластичен Капак Сребрен

1700 ден

Има на залиха

1700 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Главна каракетристика на вентилаторите од MMP серијата, им е дека се погодни за широка примена во домаќинството и во простории вклучувајќи и купатила, кујни, туш кабини, тоалети, адиминистративни простории, соби за дневен престој.
Сите вентилатори од оваа серија имаат двојна изолација, се одликуваат со висока ефикасност и со тивка работа на моторот.  Вградените висококвалитетни лагери гарантираат ефикасно работење на моторот и до 30,000 работни часови. Поседува IP X4 заштита од влага со што се овозможува максимална ефикасност и во услови на висока влажност или во екстремно лоши временски услови.
Технички карактеристики:
Отвор: ∅100мм
Капацитет: 100 m3/h

Моќност: 17W,Бучава: 39 dB

Капак: Пластичен во сребрена боја

 

Земја на потекло: Бугарија