Вентилатор 100мм Со Пластичен Капак Златен - Baucentar
Вентилатор 100мм Со Пластичен Капак Златен

Вентилатор 100мм Со Пластичен Капак Златен

1700 ден

Нема на залиха

Главна каракетристика на вентилаторите од MMP серијата, им е дека се погодни за широка примена во домаќинството и во простории вклучувајќи и купатила, кујни, туш кабини, тоалети, адиминистративни простории, соби за дневен престој.
Сите вентилатори од оваа серија имаат двојна изолација, се одликуваат со висока ефикасност и со тивка работа на моторот.  Вградените висококвалитетни лагери гарантираат ефикасно работење на моторот и до 30,000 работни часови. Поседува IP X4 заштита од влага со што се овозможува максимална ефикасност и во услови на висока влажност или во екстремно лоши временски услови.Технички карактеристики:Отвор: ∅100ммКапацитет: 100 m3/h

Моќност: 17W,

Бучава: 39 dB

Капак: Пластика во златна боја

 

Земја на потекло: Бугарија

Бренд

Anko