Бургија за дрво 24х152мм

Бургија за дрво 24х152мм

155 ден

Нема на залиха

Бургија за дрво со пречник од 24 мм и должина од 152мм. Благодарение на специјалниот облик на сечивото на бургијата овозможено е двојно да се зголеми брзината на дупчење. Шестоаголниот држач за брзо менување овозможува оваа бургија да се користи и со дупчалки со магнетни држачи и со батериски одвртувачи. Спакувано во блистер пакување.

Бренд

Graphite