Средство за спречување на ѕидни алги и мувла 0.5л - Baucentar
Средство за спречување на ѕидни алги и мувла 0.5л

Средство за спречување на ѕидни алги и мувла 0.5л

260 ден

Има на залиха

260 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

БК Поли Цид е средство за спречување на појавување на ѕидни алги и мувла во внатрешни простории.

НАПОМЕНА
Конечно разблажената дисперзивна боја треба да се намали за количината БК Поли Цид кој е измешан во бојата. Овој производ е наменет за општа употреба, како и професионални корисници. Пред употреба производот не би требало да се разблажува или да се меша со други хемикалии, за да се спречи несакано влијание на активната состојка.

ПОТРОШУВАЧКА
60 ml БК Поли Цид на 1 кг внатрешна дисперзивна боја (БК Пол, БК Пол Голд или БК Пол Кристал).

РОК НА УПОТРЕБА
До 12 месеци во оригинална запакувана амбалажа.

СКЛАДИРАЊЕ
Складирање на температура од +5°C до +25°C, заштитена од сончева светлина и смрзнување.

Бренд

Bekament