БК НОВА ЕРА 2.5кг - Baucentar
БК НОВА ЕРА 2.5кг

БК НОВА ЕРА 2.5кг

3255 ден

Нема на залиха

Шифра: А01575 Категорија:

Акрилна паропропустлива боја за украсување на внатрешни површини. Погоден е за сите површини израмнети со BK-GletEx Universal или BK-GletEx Acryl. Пред нанесувањето на декоративната боја, малтерисаната површина треба да се премачка со BK-Deco Acryl прајмер (време на сушење минимум 6 часа).
Мешањето на производот треба да се врши само рачно. Се нанесува со четка за боја, најчесто во два слоја.
Боја: бела + нијанси според тонската картичка BK-NovaEra. Нијансите може да се мешаат едни со други во произволен сооднос.
Обоените површини се отпорни на влажно бришење.

Бренд

Bekament