Лак За Чамци 750мл Безбоен - Baucentar
Лак За Чамци 750мл Безбоен

Лак За Чамци 750мл Безбоен

210 ден

Нема на залиха

БК Марине е ранспарентен премаз со висок сјај, наменет за заштита на дрвото во ентериер и екстериер (прозори, врата, огради, ламперија, бродски под, чамци и др.).

ПРИМЕНА
Го штити дрвото од вода и атмосферски влијанија и од механички влијанија.

ПОДГОТОВКА И НАНЕСУВАЊЕ
Пред нанесување на премазот, дрвената подлога мора да биде сува, избрусена и чиста. Пред да се употреби, содржината во кантичката треба добро да се промеша. Се разредува со алкиден разредувач BK-Classic. Премазот се нанесува со четка или со шприцање во 1 до 2 слоја. Може повторно да се нанесува но по најмалку 12 до 24 часа.

ПОТРОШУВАЧКA
Околу 83-100 ml/m2 за премачкување во еден слој.

ПАКУВАЊЕ
Премазот е спакуван во лимена кантичка и содржи 750мл премаз.

Бренд

Bekament