Тенкослоен Премаз За Дрво 750 мл Даб - Baucentar
Тенкослоен Премаз За Дрво 750 мл Даб

Тенкослоен Премаз За Дрво 750 мл Даб

275 ден

Нема на залиха

БК Лазур Класик е тенкослоен транспарентен премаз за заштита на дрвото во внатрешен или надворешен простор (прозори, врати, огради, ламперија) со нијанса на дрво од даб.

ПРИМЕНА
Го штити дрвото од вода и атмосферски влијанија и му ги дава саканите естетски карактеристики.

ПОДГОТОВКА И НАНЕСУВАЊЕ
Пред нанесување на премазот, дрвената подлога мора да биде сува, избрусена и чиста. Пред да се употреби, содржината во кантичката треба добро да се промеша. Премазот се нанесува со четка во 1 до 2 слоја за внатрешни простории, и во 2 до 3 слоја во надворешни простории. Може повторно да се нанесува но по најмалку 12 до 24 часа.

ПОТРОШУВАЧКA
Околу 83-100 ml/m2 за премачкување во еден слој.

ПАКУВАЊЕ
Премазот е спакуван во лимена кантичка и содржи 750мл премаз.

Бренд

Bekament