Плоча За Спуштен Плафон Армстронг Фериа 60х60см 15мм - Baucentar
Плоча За Спуштен Плафон Армстронг Фериа 60х60см 15мм

Плоча За Спуштен Плафон Армстронг Фериа 60х60см 15мм

559 ден

Нема на залиха

Шифра: 713393 Категории

Армстронг Фериа плочата е изработена од пресувана минерална волна и е наменета за изведба на спуштен плафон.

Дизајнот на Фериа плочата оддава впечаток на перфорирана и слабо гранулирана површина која нуди добра комбинација на звучна апсорпција и звучна преносливост.

 

Димензии:

Ширина: 60см

Должина: 60см

Дебелина: 15мм

 

Карактеристики на плочата

 

Одбивање на светлина: 85%

Отпорност на влага: 90%

Термичка спроводливост: λ = 0.060 W/mK

Маса: 3.3 kg / m²

Бренд

Armstrong