Алуминиумска опшивка EDW SK19 - Baucentar
Алуминиумска опшивка EDW SK19

Алуминиумска опшивка EDW SK19

15379 ден

Нема на залиха

Шифра: 026ВЕЛ Категории

Алуминиумска Опшоивка EDW SK19 0000

Опшивка е наменета за да обезбеди сигурносна врска со кровот. Опшивките се со заоблени ивици кои се преклопуваат со кровот и обезбедуваат водотпорна врска помеѓу прозорецот и кровната површина, како и ефикасна дренажа од паѓањето на дождот. Стандардната Velux опшивка се изработува од алуминиум.

Моделите EDW и EDS се наменети за поединечно вградување
Модели EКW и EКS се наменети за групно вградување

Модел EDS 0000: Опшивката за вградување на прозорците е алуминиумска и е достапна во темно кафена боја. Оваа опшивка е наменета за рамен покрив со дебелина до 16mm (2х8mm).

Бренд

velux