Акрилна Боја Во Спреј 400мл Жолта Цинк RAL1018

Акрилна Боја Во Спреј 400мл Жолта Цинк RAL1018

155 ден

Нема на залиха

Шифра: ХКС1018 Категории

Акрилна боја спакувана во спреј со Жолта Цинкова нијанса или 1018 дефинирана според RAL палетата на бои. Наменета е за бојадисување за домашни потреби или за премачкување на постоечки предмети. Адекватна е за нанесување на било какви површини како железо, челик, пластика, дрво, камен и слично. Се одликува со лесно нанесување и со кратко време на сушење. Нијансата е достапна во сјајна варијанта доколку се премачка со безбоен сјаен премаз (достапен под шифра ХКС2001) или во мат варијанта доколку се премачкаат со безбоен мат премаз во спреј (достапен под шифра ХКС2001М).

Бренд

HQS