Акрилна Боја Во Спреј 400мл Жолта Слонова Коска RAL1014

Акрилна Боја Во Спреј 400мл Жолта Слонова Коска RAL1014

155 ден

Нема на залиха

Шифра: ХКС1014 Категории

Акрилна боја спакувана во спреј со Жолта Слонова Коска нијанса или 1014 дефинирана според RAL палетата на бои. Наменета е за бојадисување за домашни потреби или за премачкување на постоечки предмети. Адекватна е за нанесување на било какви површини како железо, челик, пластика, дрво, камен и слично. Се одликува со лесно нанесување и со кратко време на сушење. Нијансата е достапна во сјајна варијанта доколку се премачка со безбоен сјаен премаз (достапен под шифра ХКС2001) или во мат варијанта доколку се премачкаат со безбоен мат премаз во спреј (достапен под шифра ХКС2001М).

Бренд

HQS