Бренери Archives - Baucentar

  Бренери

  Бренери

  Ги прикажуваат сите резултати 9

  Бренер За Заварување 1850℃

  2350 ден

  Бренер Сет За Заварување 19.5kW 1850℃ 3пар.

  2050 ден
  -33%

  Бренер Сет За Заварување 2kW 1850℃

  2010 ден
  -33%

  Бренер Сет За Заварување 2kW 1850℃

  2707 ден

  Бренер Сет За Заварување 2kW 1850℃ 3пар.

  1700 ден

  Бренер Сет За Заварување 2kW 1850℃ 3пар.

  1230 ден

  Лет Ламба 1.9kW 1350℃ 3пар.

  1240 ден

  Микро Плинска Лемилица 1300℃ 12мл

  520 ден

  Микро Плинска Лемилица 1300℃ 28мл со полнење

  1470 ден