Мешалки Archives - Baucentar

  Мешалки

  Мешалки

  Мешалка 120мм, SDS навој

  340 ден

  Мешалка за боја 100мм

  240 ден

  Мешалка за боја 120мм, М14

  400 ден

  Мешалка за боја 80мм

  145 ден

  Мешалка за боја до 15кг

  169 ден

  Мешалка за боја до 20кг

  239 ден

  Мешалка За Малтер Спирална 100х10х600мм

  399 ден

  Мешалка За Малтер Спирална 60х8х400мм

  229 ден

  Мешалка За Малтер Спирална Двојна 120х10х600мм

  419 ден

  Мешалка За Малтер Спирална Двојна 90х8х500мм

  320 ден

  Сет Мешалки за малтер 600х120мм М14 за 58Г786 3 пар.

  1050 ден