Мерни инструменти Archives - Baucentar

  Мерни инструменти

  Мерни инструменти

  Ги прикажуваат сите резултати 26

  -10%

  Детектор За Метал, Бакар, Дрво ГМС 120

  6210 ден
  -10%

  Дигитален Агломер ГАМ 220 МФ

  11610 ден
  -10%

  Дигитален Агломер ПАМ 220

  6210 ден
  -10%

  Инспекциска Камера УНИВЕРЗАЛ ИНСПЕКТ

  5391 ден
  -10%

  Ласер Линиски ГЛЛ 2-20 Г Зелена Линија 10м

  13491 ден
  -10%

  Ласер Линиски ГЦЛ 2-15 линија-15м,точка-10м

  8091 ден
  -10%

  Ласер Линиски ГЦЛ 2-50 Г+РМ 10 15-50м

  14391 ден
  -10%

  Ласерско Mетро ГЛМ 100-25 Ц 100м

  14310 ден
  -10%

  Ласерско Метро ГЛМ 120 Ц до 120м

  16650 ден
  -10%

  Ласерско Метро ГЛМ 40 0.15-50м

  5841 ден
  -10%

  Ласерско Метро ГЛМ 50-22 Ц 50м

  8091 ден
  -10%

  Ласерско Метро ГЛМ 50-27 Ц 50м

  10071 ден
  -20%

  Ласерско Метро до 100м

  2792 ден

  Летва За Мерење ГР500 5м

  2150 ден
  -10%

  Линиски Ласер 360 Со Статив 24м

  10701 ден
  -10%

  Линиски Ласер ГЛЛ 3-80 30-120м

  18810 ден
  -10%

  Линиски Ласер ГЛЛ 3-80 Г 30-120м

  26910 ден
  -10%

  Линиски Ласер УНИВЕРЗАЛЛЕВЕЛ 2 статив 10м

  6111 ден
  -10%

  Оптички Уред За Нивелирање ГОЛ 32 Д

  17999 ден
  -10%

  Приемник ЛР 7 5-50м 2х1.5V

  5940 ден
  -10%

  Ротациски Ласер ГРЛ 300 ХВ 30-300м

  51291 ден

  Статив БТ 150 навој 1/4

  3250 ден

  Статив БТ 160 навој 1/4 адаптер 5/8

  3850 ден

  Телескопска рачка ТП 320

  3990 ден

  Термодетектор Universal Temp 2×1.5V

  2990 ден

  Универзален Држач за мерни инструменти

  3990 ден