Производи - Baucentar
Производи

Производи

Ги прикажуваат сите резултати 11

-35%

Перач под висок прити. 5.0 TWIN FLOW 2700w 160 bar

15594 ден
-35%

Перач под висок притисок 4.0 TWIN FLOW 2500w 150 bar

14294 ден
-35%

Перач под висок притисок 473 EM 2000w 160 bar

7599 ден
-35%

Перач под висок притисок 476 EM 2000w 165 bar

8444 ден
-35%

Перач под висок притисок EASY 1.4 kW 110 bar

3893 ден
-35%

Перач под висок притисок-топла вода HOT 1509 2500W 150bar

53105 ден
-35%

Потопна пумпа за чиста вода-инокс PS1100XC 750W 13000 l/h

3699 ден
-35%

Потопна пумпа чиста вода ARUP750PT 750w 13000 l/h

3503 ден
-35%

Пумпа градинарска пумпа за вода PG3100P 600W 3100 l/h

3569 ден
-35%

Хидрофор Пумпа ARGP800XB 800W 3500 l/h

9419 ден
-35%

Хидрофор пумпа PG3100PB 600W 3100 l/h

7793 ден