Заштитна маска за прашина со 2 вентили - Baucentar
Заштитна маска за прашина со 2 вентили

Заштитна маска за прашина со 2 вентили

149 ден

Има на залиха

149 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Потрошна маска за заштита од прашина. Овозможува заштита од прашина за дишниот систем на човекот за време на работи кои бараат зголемен физички напор. FFP1 знакот дека оваа маска може да се користи кога концентрацијата на штетните честички не ја надминуваат горната граница на максимално дозволени честички. CE ознаката е гаранција за квалитет на проиизводот и покажува дека овој производ ги исполнува сите барања според Европската Регулатива. Наменето за ентузијасти и за професионалци.

Бренд

Topex