Ласерско Метро до 100м - Baucentar
Ласерско Метро до 100м

Ласерско Метро до 100м

2792 ден

Има на залиха

2792 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Ласерско метро со максимален опсег на мерење до 100 метри за мерење на растојание, површина и волумен. Различните функции на ова ласерско метро исто така овозможуваат и индиректно мeрење (со користење на Питагорина теорема), постојано мерење, собирање и одземање, мерење на максимум и на минимум. Измерените вредности може да се сметаат од почетниот од средниот или од крајниот дел на уредот и да се запишуваат во три различни мерни единици: метри, инчи и стапки. Дополнително, уредот е опремен со автоматска либела која овозможува континуирано читање на аголот на уредот при читање. Има меорија за запис на последните 30 измерени вредности. Прецизноста на мерењето е  +/- 2 mm. Уредот има IP54 класа на заштита и CE certificate. Уредот е опремен и со подесива гласност. Се напојува со две AA NI-MH батерии на полнење или две AA алкални батерии. Во сетотк се вклучени и USB кабел type C за напојување, како и каивче за на рака.

Вкупна должина на уредот  120 mm

Прецизност  ±2 mm for 10m

Класа на заштита  IP54

Вкупна ширина на уредот  48 mm

Вкупна должина на уредот  27 mm

Бренд

Neo