Рачна Косилка За Трева АХМ 30 ф30мм - Baucentar
Рачна Косилка За Трева АХМ 30 ф30мм

Рачна Косилка За Трева АХМ 30 ф30мм

4090 ден

Нема на залиха

Рачна косилка за прецизно искосен и уреден тревник.

Поседува систем на сечење со 5 вретенести ножеви.
Ширината на сечење е 30 cm
Висината на сечење е 15 – 50 mm

Бренд

Bosch