Ласерско Метро ГЛМ 50-27 Ц 50м - Baucentar
Ласерско Метро ГЛМ 50-27 Ц 50м

Ласерско Метро ГЛМ 50-27 Ц 50м

11190 ден

Има на залиха

11190 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Брз, стабилен и извонредно робисен уред – ласерски далечинометар за градилишта со отежнати услови за работа.

Идеален е за пообемни мерења на градилиште благодарние на отпорноста на пад од висина од 1,5 метар, потоа на IP65 заштитата и на гуменото куѓиште кое може да ги апсорбира ударите.

Bluetooth® поврзувањето и Bosch MeasureOn апликацијата овозможуваат едноставно документирање на и пренос на податоците од мерењето без прекин во работата.

Интуитивниот кориснички интерфејс со многу помошни функции (дисплеј во боја, помошни функции) го прават многу поедноставно ракувањето со овој уред.

Бренд

Bosch