Футер Со Клуч Хромиран 1.5-13мм 1/2-20 - Baucentar
Футер Со Клуч Хромиран 1.5-13мм 1/2-20

Футер Со Клуч Хромиран 1.5-13мм 1/2-20

1150 ден

Нема на залиха

Брзостезна хромирана глава за дупчалка

Спецификација

Радиус: 1,5-13 mm, 1/2″ – 20

Наменета зa: GSB 13 RE; GSB 16; GSB 16 RE; GSB 18-2 RE; GSB 19-2 RE; GSB 20-2; GSB 650 RE; GSB 1600 RE Professional; PSB 450; PSB 550 RE

Бренд

Bosch