Пневматски Чекан Дупчалка Електр.ГБХ 2-26 ДРЕ 880W 2.7J - Baucentar
Пневматски Чекан Дупчалка Електр.ГБХ 2-26 ДРЕ 880W 2.7J

Пневматски Чекан Дупчалка Електр.ГБХ 2-26 ДРЕ 880W 2.7J

9592 ден

Има на залиха

9592 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш
Опис

Опис на производот

Сестран алат за секојдневна примена.

Овозможува надмоќно напредување при дупчење во својата на пневматски чекани до 2 кг.
Опција за блокирање на вртежи при штемување
Опција за блокирање на ударното делување за дупчење во дрво и во челкик

Номинална влезна моѓност 800 W
Ударна Енергија 2.7 J
Опсег на пречници на вибрационо дупчење во бетон 4 – 26 mm

Бренд

Бренд

Bosch