Мултифункциски Алат Електр. ПМФ 220 ЦЕ 220W - Baucentar
Мултифункциски Алат Електр. ПМФ 220 ЦЕ 220W

Мултифункциски Алат Електр. ПМФ 220 ЦЕ 220W

5592 ден

Има на залиха

Алат за најразновидна примена

5592 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Сестрано решение за широк спектар на работи за сопствени потреби.

Уредот поседува моќен мотор од 220W со електронска регулација на бројот на вртежи.

Има Bosch MagnetHold систем кој обезбедува помош при замена на дополнителниот прибор

Достапен е широк асортиман на Starlock прибор за различна примена.

Има продолжеток на граничникот за длабочина за прецизно сечење со сегментните листови на пилата.

Може да се користи за сечење, режење, брусење, стругање, турпиање, глодање и полирање на различни материјалчи.

Бренд

Bosch