Електр. Повеќенаменски Алат 4250-35 - Baucentar
Електр. Повеќенаменски Алат 4250-35

Електр. Повеќенаменски Алат 4250-35

8500 ден

Има на залиха

8500 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Технички карактеристики на уредот

Влезна моќност: 175 W
Напон: 220 – 240 V
Маса: 0,60 kg
Должина: 23 cm
Дебелина: 4 cm
Длабочина: 5 cm
Брзина на оптоварување: 5.000 35.000 врт/мин

Бренд

Dremel