Електр.Мултиалат Дремел 3000-1/25 130W Куфер - Baucentar
Електр.Мултиалат Дремел 3000-1/25 130W Куфер

Електр.Мултиалат Дремел 3000-1/25 130W Куфер

8190 ден

Има на залиха

8190 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Во пакувањето следуваат:

Dremel 3000 ✓

Единствен држач за алат

Продолжеток за флексибилна осовина (225) ✓

Прибор од 25 додатоци (вклчен EZ SpeedClic почетен сет) ✓

Прирачник со инструкции ✓

Пропстрана и цврста кутија за складирање со лежишта за приборот ✓

Бренд

Dremel