Црево 1/2 25м 20бари Еco - Baucentar
Црево 1/2 25м 20бари Еco

Црево 1/2 25м 20бари Еco

1308 ден

Има на залиха

1308 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Ова црево се одликува со голема отпорност на притисок поради дијагоналното зајакнување на обвивката на цревото. Отпорно е на екстремни температури во широк опсег од –20°C до +60°C. Лесно се ракува. Наменето е за нормален интензитет на користење и за не многу обемни зафати со наводнување. Препорачано е да се користи за хоби намена со повремено користење.

Бренд

Rehau