Штипка за заземјување 315А - Baucentar
Штипка за заземјување 315А

Штипка за заземјување 315А

390 ден

Нема на залиха

Штипка за заземјување при заварување. Може да се користи за струја со максимална јачина од 315 Ампери и електроди со пресек до 70мм квадратни. Цврстата пружина и висококвалитетниот материјал од кој е изработена штипката, овозможува цврсто фиксирање на електродите.

Бренд

Graphite