Шелна за црево 8-12мм

Шелна за црево 8-12мм

20 ден

Нема на залиха

Шифра: 37Д501 Категории

Шелна за црево од тип W2. Може да се користи за црева со опсег на дијаметарот од 8 до 12мм. Има клема за затегнување со ширина од 9мм. Изработена е од челична легура обложена со цинк.