Шелна за црево 12-20мм

Шелна за црево 12-20мм

20 ден

Нема на залиха

Шифра: 37Д503 Категории

Шелна за црево од тип W2. Може да се користи за црева со опсег на дијаметарот од 12 до 20мм. Има клема за затегнување со ширина од 9мм. Изработена е од челична легура обложена со цинк.