Црево 1/2 20м 30бари Proline Gelb

Црево 1/2 20м 30бари Proline Gelb

1099 ден

Нема на залиха

Ова црево се одликува со голема флексибилност. Отпорно е на екстремни температури во широк опсег од –20°C до +60°C. Лесно се ракува. Наменето е за почесто користење и за средно-обемни зафати со наводнување. Препорачано е да се користи за хоби намена или за домашни градини и дворови. Идеално е за користење во комбинација со моталка за црево.

Бренд

Rehau