Лист За Убодна Пила тип Bosch, сет од 6 сечива - Baucentar
Лист За Убодна Пила тип Bosch, сет од 6 сечива

Лист За Убодна Пила тип Bosch, сет од 6 сечива

276 ден

Нема на залиха

Сечива за електрични убодни пили тип Bosch. Наменети се за прецизно сечење на разновидни материјали. Сетот се состои од 6 сечива од кои 4 сечива за дрво (грубо сечење, фино сечење и сечење агли), 1 сечиво за метал и 1 универзално сечиво за дрво и метал. Сите сечива го имаат популарниот облик на Т приклучок кој овозможува користење со скоро сите модели на електрични пили. Спакувано во пластифициран картон.

Бренд

Graphite