Лист За Убодна Пила БИМ 225х20х0.9мм 18ТПИ 2 пар. - Baucentar
Лист За Убодна Пила БИМ 225х20х0.9мм 18ТПИ 2 пар.

Лист За Убодна Пила БИМ 225х20х0.9мм 18ТПИ 2 пар.

366 ден

Нема на залиха

Сечиво за електрична убодна пила со запци од висококвалитетен челик. Наменетa е за прецизно сечење на челик, нерѓосувачки челик, дрво и пластика. Пилата е со должина од 225мм а работниот дел изнесува 205мм. Дебелината на пилата е 0.9мм. Големината на еден забец е 1.4мм, а сечивото е од тип 18 ТПИ. Изработката од челична легура со хром-ванадиум и дава еластичност на пилата и отпорност на високи температури. Комбинацијата за изработка на пилата од два вида на челик гарантира уникатна флексибилност на пилата што овозможува и сечење со свиткано сечиво. Поради тоа оваа пила го олеснува сечењето во тешко достапни места. Спакувано во пластифициран картон. Во пакувањето има 2 парчиња.

Бренд

Graphite