Троен Разделник - Baucentar
Троен Разделник

Троен Разделник

45 ден

Има на залиха

45 ден

Има на залиха

Додади го во кошничка
Купи веднаш

Тројниот разделник може да се користи за црева со пречник од 13мм (1/2″) или 19мм (3/4″). Овозможува раздвојување на текот на водата. Овој разделник е изработен од висококвалитетна пластика за да функционира беспрекорно за многу долг период.

Бренд

Verto