Чекан со пластична рачка 500гр 318мм - Baucentar
Чекан со пластична рачка 500гр 318мм

Чекан со пластична рачка 500гр 318мм

510 ден

Нема на залиха

Класичен чекан со пластична рачка наменет за ситни градежни работи. Вкупната должина на чеканот е 318мм а висината на главата е 28мм. Главата на чеканот има маса од 500 грама. Рачката е изработена од зајакнат челик и е ергономски дизајнирана и лесна е за користење и држење во рака. Рачката на чеканот е обложена со пластичен материјал против лизгање со што се зголемува безбедноста при користењето. Сертификатите од TÜV и GS и изработката според стандардот DIN 1041 гарантираат долготрајност на чеканот.

Бренд

Topex