Чекан со фиберглас рачка 300гр 295мм - Baucentar
Чекан со фиберглас рачка 300гр 295мм

Чекан со фиберглас рачка 300гр 295мм

360 ден

Нема на залиха

Класичен чекан со рачка од фиберглас наменет за ситни градежни работи. Вкупната должина на чеканот е 295мм а висината на главата е 22мм. Главата на чеканот има маса од 300 грама. Рачката е изработена од фиберглас – материјал кој е отпорен на температурни промени, на влага и на механички оштетувања што е многу важно за работа во една работилница. Рачката е ергономски дизајнирана и лесна е за користење и држење во рака. Рачката на чеканот е обложена со материјал против лизгање со што се зголемува безбедноста при користењето. Сертификатите од TÜV и GS и изработката според стандардот DIN 1041 гарантираат долготрајност на чеканот.

Бренд

Topex